ГЕРБ-Габрово: Безпочвените обвинения на БСП показват единствено партийната им немощ
ГЕРБ-Габрово: Безпочвените обвинения на БСП показват единствено партийната им немощ / DarikNews.bg, архив

„От седмици БСП, включително и структурата в Габрово, отправят безпочвени обвинения срещу управлението на ГЕРБ, като представят в медиите манипулирана информация, недостоверни факти и груби лъжи".

Това се казва в позиция на ГЕРБ-Габрово по повод обвинения по отношение разходването на публичен ресурс.

Три фирми били абонирани да печелят обществените поръчки в Габрово, твърдят от БСП

„Това поведение на БСП, в навечерието на президентски избори, показва единствено партийната им немощ. Жалко е, че вече десетилетие тази партия не осъзна, че с безпочвени обвинения, черен пиар и откровени лъжи преди всички провеждани в страната избори още повече губи доверието на хората, доказвайки отсъствие на капацитет за честно управление. Жалко е, че и новото ръководство на столетницата продължава същата политика, разчитайки на популизъм и лъжи, изричани от нереализирани и компрометирани политици", се казва в позицията на местната структура на ГЕРБ.

От ГЕРБ-Габрово призовават БСП да се държи като отговорна към гражданите партия, като преустанови грубите манипулации и поеме отговорността си за подвеждането на обществото и разходването на публичен ресурс за проверка и доказване на изречените от тях лъжи.