Фьодор Леонтиев е назначен за началник на ДАИ „до завръщането на Венцислав Генов“
Фьодор Леонтиев е назначен за началник на ДАИ „до завръщането на Венцислав Генов“ / Фьодор Леонтиев, личен архив

С писмена заповед от 5 април, получена в Габрово в края на миналата седмица, Фьодор Леонтиев е назначен на длъжността началник на Областния отдел на ИА „Автомобилна администрация“ (бивша ДАИ) в Габрово. В документа няма вписан определен срок, формулировката е „до завръщането на Венцислав Генов“ - титулярът на длъжността.

Тази информация съобщава вестник вестник „100 вести“ днес.

Венцислав Генов остава в ареста по обвинение за организирана престъпна група

От тази година без платен данък върху моторното превозно средство не се извършва годишен технически преглед – алармира пред вестник „100 вести“ Мария Йозова, директор на дирекция МДТ към Община Габрово.

„Има собственици, които не са платили не само за една година своя данък, но и за няколко години назад. Други са със стари регистрационни номера, които не са сменени в системата на МДТ и те се водят при нас като нередовни. Третият вариант е свързан с МПС-та на лицата с намалена работоспособност. В тези случаи собствениците на автомобили трябва преди да отидат на технически преглед, да дойдат първо при нас, в дирекция МДТ, за да платят своите задължения, да сменят старите регистрационни номера или да предекларират своите коли".

Различното мнение е полезно за развитието на БСП, смята Кристина Сидорова, която отново бе избрана за председател на партията в Габрово. Изданието предлага интервю с нея днес.