/ д-р Иван Иванов
Спортният елит на града се събира на 17 януари в Спортна зала „Дан Колов“  
Община Севлиево ще отличи десетте най-добри спортисти за изминалата 2018 г. на специалната церемония. Събитието ще се проведе на 17 януари 2019 г. в Спортна зала „Дан Колов“ от 18:00 часа. На церемонията по награждаването ще присъстват редица състезатели, треньори, спортни деятели и приятели на спорта.

Най-добър спортист
Община Севлиево


Кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов ще връчи награди на най-изявените спортисти. Организаторите ще присъдят и специални награди в няколко категории: „Изявени спортисти, започнали кариера в севлиевски спортен клуб“, „Отбори с най-добро класиране в „Ученически игри - 2017/2018 година“, „Учител на годината“, „Отбор на годината в индивидуалните спортове“, „Отбор на годината в колективните спортове“, „Треньор с принос за популяризиране на спорта за 2018 г.“, „Спортен клуб с най-добри резултати при подрастващите“, „Принос за развитие на спорта в Община Севлиево“ и „Постигнати високи спортни резултати през 2018 година“.

В спортния календар на града за изминалата година имаше редица състезания и надпреварата за призовете сега ще бъде много оспорвана.