Благотворителен коледен концерт за деца със специални образователни потребности
Благотворителен коледен концерт за деца със специални образователни потребности / netinfo
Благотворителен концерт организира ПП ГЕРБ в Габрово
24293
Благотворителен концерт организира ПП ГЕРБ в Габрово
  • Благотворителен концерт организира ПП ГЕРБ в Габрово

За втора поредна година в навечерието на Коледа ПП ГЕРБ Габрово организира благотворителен концерт за деца със специални образователни потребности. Събраните средства ще се използват за закупуване на пособия за ресурсните кабинети в учебните и детски заведения на територията на общината. Проявата се осъществявя с подкрепата на Община Габрово и сдружение "Равен шанс".  В концерта ще участват детска градина "Мики Маус", детска градина "Явор", ОДЗ "Дъга", танцова школа "Лиана", "Усмивките на Габрово", клуб по спортни танци "Ритмика", Акро арт, ДФА "Габровче" и индивидуални изпълнители.

"Въпреки тежките условия по-голямата част от фирмите успяват да отделят средства. Каква точно е сумата ще мога да кажа след проявата, но искам да благодаря на всички, които приеха идеята.", каза общинският съветник от ГЕРБ Димитър Михайлов. Той съобщи, че всички общински съветници от партията даряват 2000 лв. за инициативата.

Благотворителният концерт е насрочен за 15 декември (вторник) от 18 часа в Спортна зала "Орловец". Всички деца -гости и участници, ще получат подаръци от Дядо Коледа.

Подробностите в звуковия файл