Започва публично обсъждане на проект на община Добрич за 10 млн. лева
Започва публично обсъждане на проект на община Добрич за 10 млн. лева / Дарик Добрич

Община Добрич започва публично обсъждане на инвестиционен проект за 10 милиона лева, който ще бъде финансиран с банков кредит. Той предвижда мащабни ремонтни дейности за възстановяване и изграждане на нова инфраструктура. Представянето му пред обществеността е от 16.00 часа в голямата зала на общината.

Подобряването на изключително амортизираната градска среда включва обекти, изграждани преди повече от 30 години, на които до момента са извършвани само козметични ремонти. С поемането на общински дълг ще бъдат инвестирани 10 милиона лева в нови детски и спортни площадки, ремонтирани улици и благоустроени междублокови пространства.

Обектите, които община Добрич планира да включи в дейностите са публикувани на интернет-страницата www.dobrich.bg. Публичното обсъждане ще продължи до 29 ноември. На телефон 058/600 416 или на email dobrich@dobrich.bg можете да давате мотивирани идеи и мнения. Всички постъпили предложения ще бъдат протоколирани и ще се представят за обсъждане на предстоящата сесия на общинския съвет на 30 ноември.