Започва 18-ият аграрен семинар „Селското стопанство и всичко за него
Започва 18-ият аграрен семинар „Селското стопанство и всичко за него / Дарик Добрич

18-ият Национален аграрен семинар „Селското стопанство и всичко за него", организиран от Добрички панаир АД, ще се проведе от днес до 24 ноември в хотел „Фламинго Гранд" в к.к.Албена.

През дните на форума се събират земеделски производители и фермери от цялата страна, председатели на кооперации, научни институти, браншови организации, както и фирми, обслужващи аграрния сектор от България и чужбина. Участниците в семинара представят свои конструктивни предложения, очертават възможностите за сътрудничество.

На семинара със собствен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. ще участва Министерство на земеделието и храните. Експерти ще запознават присъстващите с начините за инвестиции и финансиране по програмата. Те ще информират за новостите по мерките, засягащи всички сектори в земеделието, както и за предстоящия прием на заявления и ще раздават информационни материали.

Официалното откриване на събитието е от 13.15 ч.. Традиционните награди на "Добрички панаир" АД ще бъдат връчени от 20.00 ч. по време на официалната вечеря.