Вальо Генов в редакцията на Дарик Добрич
Вальо Генов в редакцията на Дарик Добрич / Дарик Добрич
Човекът на Дарик с поредни награди от филмови фестивали в Лас Вегас
Изгряващият талант на филмовата музика Валентин Генов отново напомни за себе си отвъд океана. Поредното признание за човека на Дарик / бивш наш колега звукорежисьор, понастоящем директор на частната гимназия по туризъм и предприемачество „Райко Цончев” в Добрич/ отново е от американските кинаджии. Добричлията е отличен с втора награда за филмов саундтрак от фестивала Hollywood Dreams и награда за таланти GIFTED Initiative от фестивала Action On Film. Отличията са били връчени на Генов на специална церемония в хотел „Палмс” – Лас Вегас, САЩ и ще му дадат възможности за обучение и участие в нови филмови проекти, разказа пред Дарик талантливият ни колега.
 
В личен разговор с Дел Уестън, директор на двата фестивала, Вальо Генов е договорил участието си в текущ филмов проект като композитор на музиката, както и подкрепа и промоция от страна на домакините за следващ фестивал догодина. Вальо е получил и покана от независимия режисьор Марк Манес да композира музиката в бъдещ негов проект.
 
В най-скоро време се очаква завършване на снимките на пилотните епизоди на два американски сериала, чийто музика също ще бъде композирана от Вальо Генов, разказа още той. Единият проект  е на режисьора Ейми Маккоркъл, с която Вальо е работил вече по документален филм през януари. Другият сериал ще бъде режисиран от Анджелин Уолш.

Екипът на Дарик Добрич се гордее с постиженията на Вальо Генов и му пожелава нови творчески успехи по пътя към Холивуд.
 
Р.S. - В снимките към публикацията може да видите Вальо Генов в компанията на директора на фестивала Дел Уестън, на носителя на няколко награди "Еми" - актьорът Глин Търман и на режисьора Ейми Маккоркъл, както и хотел "Палмс" в Лас Вегас, където се е провела церемонията по награждаването на призьорите във филмовите фестивали.

Вальо Генов с директора на фестивала Дел Уестън
Личен архив

Вальо Генов с актьора Глин Търман
Личен архив

Вальо Генов с режисьора Ейми Маккоркъл
Личен архив

Хотел Палмс, Лас Вегас
Личен архив