В Албена отваря врати нова рехабилитационна болница
В Албена отваря врати нова рехабилитационна болница / netinfo
От днес вече официално работи новата Специализирана болница за рехабилитация „Медика – Албена”. Болницата разполага с леглова база, която предлага на пациентите си уют и удобство. Капацитетът на здравното заведението е 16 стаи оборудвани с по 2 легла, телевизор, хладилник, климатик и самостоятелен санитарен възел.

На разположение на пациенти й са екип от водещи и опитни  специалисти в областта на физикалната и рехабилитационна медицина, рехабилитатори, кинезитерапевти, интернисти и хирурзи.

болница Албена
netinfo

“СБР Медика – Албена” е лечебно заведение, специализирано в лечение, профилактика и рехабилитация на заболявания на опорно – двигателния апарат, периферна и централна нервна система, кожни заболявания,  обменни заболявания, състояния на преумора и стрес.

Лечебните процедури се извършват чрез прилагането на най–съвременен медицински и холистичен подход, с използване на уникални природни фактори морски климат, минерална вода, лечебна кал и др.

МЦ "Медика - Албена" с приз за най-добър медицински спа комплекс

Лечебното заведение предлага още балнеолечение, калолечение, лечебен масаж и гимнастика, електротерапия, топлолечение, инхалационно лечение и фитотерапия.