Николай Ангелов обещава Балчик да бъде най-добро място за живеене
Николай Ангелов обещава Балчик да бъде най-добро място за живеене / Дарик Добрич
Николай Ангелов обещава Балчик да бъде най-добро място за живеене
46539
Николай Ангелов обещава Балчик да бъде най-добро място за живеене
  • Николай Ангелов обещава Балчик да бъде най-добро място за живеене

Да изпълни всички свои обещания и Балчик да стане най-добър град за живеене в България, обеща в ефира на Дарик Николай Ангелов, който ще кметува за втори мандат в морския град. Той посочи, че след много време и затруднения са подменени водопроводната мрежа и пречиствателната станция и са преасфалтирани улиците. На това, че хората са оценили направеното и са повярвали в обещанията за втория мандат, отдава и убедителната си победа на балотажа Ангелов.

Новият - стар кмет е бил изненадан в изборния ден от неочаквана коалиция между ГЕРБ и ДПС, сподели той за Дарик. Според него местният лидер на ДПС масово е агитирал да се гласува за опонента му д-р Светомир Михайлов. Той смята, че общинският председател е бил подложен на някакъв натиск. "От едно изцяло турско село като Ляхово, което винаги е било бастион на ДПС, имаме гласове само за ГЕРБ, което е нереално", разказа новият - стар кмет на Балчик.

Ангелов припомни, че спечели изборите, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от много партии - БСП, НДСВ, Български социалдемократи, ВМРО, и каза че очаква да работи добре с техните представители в предстоящите 4 години управление. В Балчик бе избран шарен местен парламент, доминиран от представители на ГЕРБ, в който влизат много от предишните съветници, каза още Ангелов и заяви, че смята да отстоява пред тях своите позиции до последно.

Николай Ангелов спечели кметския пост в Балчик на втори тур с 5 553 гласа или 56.67% срещу кандидата на ГЕРБ д-р Светомир Михайлов, получил 4 246 гласа или 43.33% от имащите право на вот.

Чуйте разговора с него в аудиото.