Очаквайте второто издание на фестивала на цацата!
Очаквайте второто издание на фестивала на цацата! / netinfo
Фестът ще се проведе за втори път в курортното селище от 9 до 11 юни
Фестивал на цацата в Кранево от 9 до 11 юни
93492
Фестивал на цацата в Кранево от 9 до 11 юни
  • Фестивал на цацата в Кранево от 9 до 11 юни

Дискозвездата от близкото минало Прешъс Уилсън с групата си „Иръпшън”, Илия Луков и група „Обратен ефект”  ще бъдат гости на второто издание на Фестивала на цацата – Кранево `2017. Събитието ще се състои от 9 до 11 юни.

Музикалната програма на феста и тази година ще е тематична.

Първата вечер е отредена за рокендрол и много хумор /”Обратен ефект”/, втората е в стилистиката на Disco&Retro музиката /Прешъс Уилсън”/, а третата вечер е поверена на Илия Луков.

Фестивалът ще се разгърне на територията на Кранево в няколко основни локации. Ще бъдат представени тематични събития – концерти, танцови спектакли, лятно кино, игри, надпревари, кулинарни демонстрации, конкурси.

Провеждането на фестивала съвпада с традиционния ежегоден събор на Кранево.

В центъра на селото ще бъде обособена специална Фестивална зона. В изградени за целта шатри част от най-добрите готвачи в Кранево ще готвят на живо.

В детската зона програмата ще продължи през целия уикенд.

Нов 5-звезден хотел ще бъде открит през сезона в курортното селище. Там ще заработи и най-голямата на Северното Черноморие ледена пързалка, каза за Дарик кметът на Кранево Румен Николов.

Подробности за Фестивала на цацата и старта на туристическия сезон `2017 чуйте от разговора на Таня Топалова  с Румен Николов в прикачения файл.