Евродепутатът Илиана Йотова организира семинар в Добрич
Евродепутатът Илиана Йотова организира семинар в Добрич / netinfo
Семинар на тема „Европейско проектно финансиране” ще се проведе в Добрич. Проявата се организира от информационния център на депутата в Европейския парламент от групата на Партията на европейските социалисти Илияна Йотова. Предприемачи от малки и средни предприятия и земеделски производители ще бъдат запознати с възможностите за финансиране чрез оперативните програми на Европейския съюз.  Семинарът ще се проведе в сградата на Международния колеж от 14.00 часа.

От 15.30 часа евродепутатът Илиана Йотова ще бъде гост на ОУ „Христо Ботев” в рамките на Европейската младежка информационна кампания за изборите на Европейския парламент през 2009г., организирана от Европейския клуб към училището.

От 17.30 ч. в зала „Европа” на Областна управа ще се проведе среща - дискусия с младежи от община Добричка на тема „Идеите на младите хора за обща лява европейска политика”. В срещата ще се включи и председателят на парламентарната група по бюджет и финанси Румен Овчаров. Пред младите хора ще бъдат представени и възможностите за финансиране на европейски младежки инициативи.