/ Младежки център
Изпълнители от Студио за поп-рок певци „Сарандев” при Младежки център - Добрич с вокален педагог Елена Карабельова взеха участие в четири конкурса и фестивала, провели се във Варна, Шумен, Албена и Балчик, и се върнаха с девет отличия.

В морската ни столица певци от цялата страна мериха сили в XII Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Морско конче”. Четиричленно жури с председател Хайгашод Агасян присъди на добричките дарования от Студио „Сарандев” шест отличия: две първи награди - за Антония Петрова и дуетът Димитрина Германова и Росен Петров, една втора - за Димитрина Германова, и три трети - за Мартин Петров, Цветелина Владева и дуетът Юлияна Стелиянова и Цветелина Владева.

В зонален етап на Националния фестивал на руската поезия, песен и танц „Пусть всегда будет солнце”2018, провел се в град Шумен, друг млад изпълнител от Студио „Сарандев” - осемгодишната Денислава Димитрова грабна втора награда с песента „Снег” из репертоара на Филип Киркоров.

В КК „Албена” тази седмица тече Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда"2018. В него взе участие Цветелина Владева - в конкурсната програма в раздел Музика - Популярна песен. Тя грабна трета награда.

Максим Панайотов е с първа нагрда от ХІ Международен музикално-танцов фестивал „Слънчева България” - Балчик. Максим е носител на първа награда. Младият изпълнител от Студио „Сарандев” завладя сърцата на добричката публика с еврейската песен “Lechol ehad yesh”.