Детски бенд впечатли екипа на шоуто Големите Надежди
Детски бенд впечатли екипа на шоуто Големите Надежди / Нова ТВ

Завърши кастингът в Добрич – четвъртият град от турнето на най-новото шоу на Нова телевизия - „Големите надежди“. Усложнената зимна обстановка не успя да попречи на малките претенденти за слава да покажат артистичност и креативност в избора на песни.

Приятната изненада на деня беше засиленото присъствие на момчета от различни възрастови групи, а 6-годишен малчуган успя зарадва кастинг екипа с изпълнението на песента на Ричи Валенс “La bamba” и беше помолен да я изпее още два пъти.

Като сериозен фаворит се открои състав от деца на възраст между 8 и 13 г. Освен че се събират да репетират в гараж, те имат и сериозен репертоар и свирят на различни инструменти - китара, бас, пиано и барабани.

Екипът на предаването беше силно впечатлен от сериозната музикална подготовка на младите таланти, които усъвършенстват уменията си в музикални школи с утвърдени традиции в града и региона. Колко и кои ще са музикалните дарования от Добрич, които ще се качат на голямата сцена, предстои да видим в предаването „Големите надежди“ по Нова.

След Добрич кастингите ще продължат в градовете Варна (30 януари), Бургас (31 януари), Пловдив (1 и 2 февруари) и Благоевград (4 февруари). Финалът на кастинг маратона ще бъде в столицата, където прослушванията ще продължат три дни (от 3 до 5 февруари).

Детски бенд впечатли екипа на шоуто "Големите Надежди"
netinfo