36 двойки и 12 отбора се включиха в коледен бридж турнир в Добрич
36 двойки и 12 отбора се включиха в коледен бридж турнир в Добрич / netinfo

36 двойки и 12 отбора от цялата страна, както и гости от Русия и Франция се включиха в традиционния коледен бридж празник, организиран в Добрич от  спортен клуб „Дама купа".

Първото място в двойковия турнир завоюваха вицешампионите от държавното ни първенство Радослав Радев и Антон Андонов от Варна. Втори са вицеевропейският шампион за младежи Стефан Скорчев /Суворово/ и вицешампионът от държавното ни първенство Санислав Недков /Добрич/. Д-р Паскал Паскалев и Ивайло Добрев от Добрич се класираха трети, следвани отново от добричка двойка - Божидар Пеев и Неделчо Кирчев.

В отборния турнир победител стана тим "Билдинг"с капитани Венелин Великов и Георги Михайлов от Варна, а второто място зае отбор"Тромпетисти" също от Варна  с капитан Светлана Гетова. Трети в отборния турнир се класираха организаторите от добричкия клуб "Дама купа". Те се състезаваха в състав Стефан Георгиев, Драганка Георгиева, Валентина Петрова, Николай Тончев.

Коледният бридж турнир се проведе в парк хотел"Изида". Призьорите в двойковия турнир получиха купи и парични награди, а победителите в отборния турнир - печено прасе и печени пуйки, гарнирани с бяло и червено вино и специални коледни краваи.