/ Веселин Максимов
Мъж си слага матка и ражда дете
94219
Мъж си слага матка и ражда дете
  • Мъж си слага матка и ражда дете
Мисля, че онази приказка на комичния герой от „Шоуто на Слави“, който постоянно твърди с мъдра тъга, че сами ще се унищожим, е взета направо от живота и е започнала да оправдава своя смисъл с пълна сила. Пък и без това Старият континент няма никакви други грижи, не го залива агресивна и неграмотна паплач отвсякъде, населението му не е фатално застаряло, повече от 50% от жителите му не са заврели главата си в задните части и не отказват да видят истинските и страховити проблеми, които се задават, та се е заело да мисли за генно инженерство в стил „Бог създаде човека“. 

Няма да хвърлям кал по светлите ликове на всякакви транс-мранс-джендър-хомо-лъгъбътъ-лесбо и така нататък горки онеправдани хора, които смятат за крайно необходимо да си показват голия гъз по централни улици на европейските столици, тъй като били пренебрегвани от обществото. Ще ви запозная с вълнуващата новина в британския „Дейли Мейл“ за убедените твърдения на лекари от Националната здравна асоциация на Острова, че вече е напълно възможно на жена, родена като мъж и преминала през операция за смяна на пола, да бъде присадена... матка.

Утроба бе, хора! Такава, в каквато ви е носила майка ви девет месеца, преди да ви дари на този свят. Още по-интересна е идеята на учените /с извинение/ интервенцията да бъде финансирана „should be publicly funded“. Така де, поданикът на Нейно Величество, който е решил от мъж да се превърне в жена, би трябвало да има пълното право това да стане с пари от здравната система на Кралството. Мислите, че това не е добра идея? Гадно е и противоречи на човешката природа? Че е отвратително мъж, роден като мъж, да реши да стане жена и да си присади матка? С която да роди?

Какво да роди? Живо и здраво детенце, заплоден, от своя мъж, който е мъж, но обича да се сношава с мъж, който се е превърнал в жена? Значи сте изроди! Никак не сте в час със съвременните постулати за развитието на човечеството, които твърдят, че всеки може да бъде какъвто пожелае. Във всеки момент в живота си. Изроди сте вие, които потискат развитието на човешкия род към по-голяма и по-голяма свобода на мисълта и желанията!

Всъщност, Бог е любов. Така пише в Оная книга. Но нея всеки чете по свой начин. Учените /с извинение/ от Националната здравна асоциация на Велика Британия са намерили начин любовта да стане още по-красива и разнообразна. В Света, създаден от Бог. А героите, с които Той е насадил Земята, могат да го духат!

В пряк и преносен смисъл. Ветровете на постиндустриалното съвремие са ги направили толкова смешни, че повече няма накъде. Какво е да се роди момченце от майка и баща? Какво е двама да имат момиченце? Демоде. Задръстения. Не е модерно, най-малкото, смазва артистичната изява на сложната и многопластова съвременна личност. Ако не знаете, вече във високоразвитото общество на Европа и Америка има идея детето да реши от какъв пол е, след като навърши 18 години.

А в Англия, където обявиха, че няма нищо чудно до 10 години да  присаждат матки на бивши мъже, вече са уредени тоалетни за Третия Пол. Знам го от приятелка. Но отказала да направи снимка на кенефа.

Било й гадно.

(За безценната новаторска идея можете да прочетете повече тук: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4657830/transgender-women-born-boys-babies-NHS-doctors.html)