Утре е страхотното парти на великия Гетсби
Утре е страхотното парти на великия Гетсби / Пресцентър

Бургас утре ще потъне в атмосферата на 20- те години на миналия век, познати като „времето на ар деко". Парти в стилистиката на тази отличителна епоха, ще организира самият Джей Гетсби - емблематичният герой на Франсис Скот Фицджералд, доказал таланта си в не едно и две празненства.

Пера, перли, украшения за глава, тиранти, папийонки - това са само част от аксесоарите, типични за епохата, наред с къси прически, прилепнали коси, цигарета и рокли с дълбоко деколте. Декоративното изкуство "ар деко" ще връхлети с пълна сила градината на „Гранд Хотел и СПА Приморец".

Тематичната вечер, предвид патрона и, съвсем логично носи името Gatsby Dinner Party. То започва утре, от 20.00 часа, в градината на хотела.

Декорации, музика, поднесена от едни от най-големите имена, изпълняващи суинг и джаз в България, много изненади очакват гостите на Джей Гетсби. Дрескодът в тази стилистика ще допринесе за автентичната атмосфера.

Потопете се в автентичната атмосфера, на едно добре обмислено и брилянтно организирано парти - вечеря, където 4-степенното меню ще допълват суинг и джаз изпълнения на вещи музиканти.

Gatsby Dinner Pаrty обещава да е лятното класно събитие на Бургас. Не го пропускайте.

За информация и резервации: Гранд Хотел § СПА Приморец, 056 812345 / 0894 788 873 / info@hotelprimoretz.bg