Шведска маса навърши една година. На кого му пука...
Шведска маса навърши една година. На кого му пука... / netinfo
Шведска маса навърши една година. На кого му пука...
24488
Шведска маса навърши една година. На кого му пука...
  • Шведска маса навърши една година. На кого му пука...

Ужасното петъчно шоу „Шведска маса" постави на изпитание малцината си верни слушатели с дебилност, истеричен кикот и видима шизофрения.

Двамата водещи Максимовсон и Калудовсон обявиха, че предаването е навършило една година и по този повод се опитаха да звучат празнично, но според проведения експресен мониторинг, който направи социологическата агенция „Галош интеренешънъл", се оказа, че двамата са звучали идиотски, а не празнично.

Поради грешки в логистиката шведсоните не успяха да проведат литературното четене, т.е прегледа на печата.

Изненадващо за всички звънна един неизвестен поет  и задекламира любовна лирика:

Ти помниш ли морето и чехкините

И баровете пълни с лепкав дим

И онзи див копнеж по полякините

По едрите гърди на някоя фуста

Още не беше затворил телефона, когато звънна втори лирик и зачете страстно свои стихове:

Ти помниш ли морето и чехкините

И баровете пълни с лепкав мрак

И онзи див копнеж по полякините

Разголили на плажа бял баджак

По едрите гърди на някоя фуста

По този повод шведсоните обещаха на малобройните си слушатели, че от следващата година ще започнат да правят рубриката „Без мозък", посветена на литературата, поезията, прозата и световнонеизвестния бургаски литературен критик Стоян.

Следващият слушател, който взе думата отправи пожеланието "каквото сложите на ваш'та маса, то да втаса", след което водещите благодариха, но не им стана ясно за какво благодарят.

Ники Константинов призова да се свалят новините на турски език от националната телевизия. Според него с този псевдоскандал се опитвали да отвлекат вниманието на хората от проблемите. После същият слушател сподели прозрението си, че порнографията ходела по парламента, а не по животните. 

Секунди по-късно телефонът извънтя по-така и в ефира се чу гласа на човек, който каза „Аз съм премиерът"...или каза друго, ама Максимовсон пита със страх „Премиерът ли сте?

И понеже човекът отсреща изсумтя характерно и строго, водещите млъкнаха.

За да няма тън мън, хрониката продължава хронологически

Лъжепремиерът: Как така ще ви махат от ефир, бе! Ако управлението беше като „Шведска маса" , щяхме да цъфнем и да вържем.

Максимовсон: може ли да питам....

Лъжепремиерът: Аз дал ли съм ти думата, бе? Изключи ли си мобилния телефон, когато ме питаш неща, а? Вие нагли ли сте или какви, а? Май сте пуснати да водите предаването под гаранция, а?

Почти премиерското слово отшумя както приказка и позвъни човек, който се представи като Сокола.

Сокола: Как ши ми спирати нувинити на турски, аз си ги пускъм в самулетъ и в яхтътъ си ги пускъм, как ши ми ги спирати новинити, бре!!!

От далечна и снежна Дъскотна отношение по темата, макар че така и не стана  ясно каква е темата, взе художественият ръководител на йога клуб „Шакра Пракшалана" професор Генчев.

Хабилитираният преподавател в университа в Бухара и автор на трактата „За хомосексуалните зависимости при еуглените и за глистите при елените" сподели, че в Дъскотна официалният дрескод е дървени ски, които напредналите му последователи закрепяли с пирони към нозете си.

После интелектуалецът коментира, че последните хомосексуални скандали в парламента показали какви хора ни представлявали там.

Слушателят Ангелов пожела на Максимовсон и на Калудовсон предаването да доживее втори рожден ден, демек да не бъде свалено от ефир. Само не пръскайте премиера с рефан, че тогаз ще ви свалят - препоръча човекът.

И също така пожела да се говори повече за бедра и отправи препоръката

„По-бедрено го направете това предаване"

Звънването на Николай обогати всички слушатели и водещи с новината, че има фейсбук група с име „Акащи джуджета" и отправи искане тя да бъде популяризирана в просташкото псевдошведско шоу.

Към финала на предаването се включи един бургазлия, който се представи като Юаннъ Костадиноффф. Той пожела на всички бургазлии повече градинки през новата година и прекрати словото си, защото около него се чували снегорини. По време на своя преамбюл човекът кашляше неудържимо.

Почитателят на всичко шведско Ангелов дрънна една жица, за да вземе участие в литературната рубрика „Без мозък" и цитира неизвестен критик, според който „Лирическият герой явно е гей, след като при толкова много самодиви около него пита „Кажи ме сестро, де й Караджата"

Двамата шведсони идиоти се хилиха през цялото време и радиоизпущаха гнъсни песни, като върхът беше „Приспивна песен на племето хопи", с която песен отвратиха от живота поне 35 души и накараха други 45 да осъзнаят колко безмислено е всичко.

Така завърши последното за годината предаване, а както каза слушателят Петър:

Дано ви закрият завинаги, защото новината, че това ви е последното предаване, ни зарадва страшно много"...

Повече от мракобесните идиотщини на Максимовсон и Калудовсон можете да чуете в звуковия файл под кретенската снимка