Семейство в ужас, самоубиецът от моста да не е синът им
Семейство в ужас, самоубиецът от моста да не е синът им / netinfo

Бургаско семейство е единственото подало сигнал до момента във връзка със самоубийството на младото момче на 8 февруари. Тогава, около 6 следобед, в бурното море от моста скочи млад мъж пред очите на двама служители на жандармерията и едно 18-годишно момиче.

Въпреки незабавните мерки по издирването му до днес тялото на младежа все още не е открито, не е ясна и неговата самоличност. Родителите, подали сигнал за изчезването на 22-годишния им син имали подозрения, че скочилият в морето може да е детето им. Те обяснили в полицията, че сина им често напускал дома си, без да съобщава с кого е и кога ще се прибере.Той е обявен за местно издирване.

По данни на полицията изчезналият е на възраст между 20 - 25 години, висок около 170 см.На 18-годишната бургазлийка, последно видяла младежа на моста, са показани поредица от негови фотографии, но същата не може категорично да потвърди идентичността му.


Оперативно-издирвателните мероприятия по установяване самоличността на младежа продължават от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.