В Англия търсят готвачи
В Англия търсят готвачи / cookabook.com
Агенцията по заетостта набира готвачи в самостоятелни и хотелски ресторанти в Южна Англия. Работодател е Hall & Woodhouse Ltd - стара семейна компания с традиции в бранша. Местата са сезонни, но и постоянни. Основните изисквания към кандидатите са да имат опит като готвачи или придобита професионална квалификация в тази област и добър английски език.
 
На одобрените се предлага настаняване, за което те заплащат само дължимата местна такса, вътрешно обучение, отстъпка при хранене в ресторанта (50% процента през работни часове и 25% в останалото време) и възстановяване на половината от пътните разходи, при условие, че преминат изпитателния период от четири седмици. Новоназначените започват със заплащане от 8,20 паунда на час.
 
Възможно е развитие в кариерата и увеличаване на парите. Работодателят ще проведе интервюта с одобрените по документи лица в Бургас на 5 април. Заинтересованите лица трябва да изпратят CV на английски език на e-mail D.Piryankova@az.government.bg, в което да посочат позицията, за която кандидатстват. Краен срок е 31 март. Повече информация на телефони 032 960 128, 0882 825 004 и 0882 825 191.