/ Снимки: Дарик
Пуснат е за национално издирване. Вече втори ден обхождат района на Аксаково с кучета без резултат
Иван Йорданов е на 28 години. За последно е забелязан в гориста местност край с. Любен Каравелово, край Варна, където е бил на палатка с приятели.

Издирват млад мъж, изчезнал край Варна

Съобщението за изчезването му е подадено в полицията на 25 август в 19:40 часа, а по данни на близки, е в неизвестност от около 04:00 часа, същият ден, когато се е изгубил в гориста местност край селото. 

Иван е от Карнобат, но живее в София. Висок е около 180 см. със слабо телосложение, къса кестенява коса и брада. Лицето му е продълговато, очите - кафяви. Бил е облечен със синя тениска и къси панталони, зелено горнище, обут с маратонки.

Снимки: Дарик

Ден след изчезването му служители на полицията във Варна, с помощта на служебни кучета, служители на пожарната и горското стопанство в с. Любен Каравелово са претърсили района, в който за последно е забелязан.

В момента група от над 40 служители на областната дирекция, служители от горското стопанство и граждани отново извършват претърсване в района. До момента, Иван Йорданов не е открит.

Полицията апелира към гражданите, които имат информация за местонахождението на Иван Йорданов Йорданов да позвънят на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото поделение на МВР.