Христо Иванов се срещна с бургазлии
Христо Иванов се срещна с бургазлии / Веселин Максимов
Правосъдието е ключът, твърди Христо Иванов
93052
Правосъдието е ключът, твърди Христо Иванов
  • Правосъдието е ключът, твърди Христо Иванов
„Правосъдието е ключът към промяната на живота в България“, заяви лидерът на „Да, България“ Христо Иванов, който днес се срещна с бургазлии на предизборния пункт в началото на булевард „Богориди“. Той смята, че реформа в системата за правораздаване ще повлияе положително на развитието на бизнеса у нас и дори на тежкия демографски проблем, гарантирайки спазването на правила във всички сфери.

Иванов нарече предизборната кампания „усилия на системните партии ГЕРБ, БСП и ДПС да държат под килима теми като корупцията и това, че България има некачествено и неотговорно управление на всички нива и борбата на други, включително и „Да, България, за ново начало, реална алтернатива на този модел и за поглед към бъдещето“.

Той цитира излязло днес проучване на агенция „Алфа Рисърч“, според което доверието в неговата политическа формация, която съществува само от десет седмици, се е повишило и стига до 9%, призовавайки младите хора да гласуват „като така инвестират в бъдещето си, а не да стоят вкъщи, ставащи свидетели на това как страната се свлича надолу“.

Чуйте интервюто с него в звуковия файл