Полицията удари групата на Кюфтето
Полицията удари групата на Кюфтето / Пресцентър ОДП-Бургас
Бургаската полиция арестува шест души от престъпна група за разпространение на наркотици. Те, заедно с още трима, задържани през януари, са от групата на Петър Биберов – Кюфтето.

Дознанието е образувано през октомври миналата година. След четири месеца работа, в която са използвани и специални разузнавателни средства, на 10 януари бяха задържани Мартин Василев–Ушатия, Николай Димитров–Гнома и Пламен Кузев–Козела.

Вчера полицаите арестуваха Радослав Стойчев–Тафо, Николай Михов–Спящия, Венцислав Петков-Чавката, Огнян Иванов-Огито, Леонард Шчербински-Лео и Чавдар Кидеров. Всички те са на възраст от 25 до 30 години. От тях са иззети 1 килограм и 220 грама амфетамини, 3 газови пистолета, единият от които пригоден за боен, бухалки и метални тръби.

Ангел Ангелов от Бургаска окръжна прокуратура съобщи, че са събрани достатъчно доказателства за тяхната престъпна дейност и най-вероятно ще им бъде наложена мярка “задържане под стража”.

Повече от Директора на Областна Дирекция на Полицията комисар Павлин Димитров и Окръжния прокурор Ангел Ангелов в звуковия файл