т
т / giftedchildren.org
Теодора Златева за кампанията
94738
Теодора Златева за кампанията
  • Теодора Златева за кампанията
"Аз и ти заедно" се нарича съвместната инициатива на Община Бургас и Триа Сити Център. Тя е в подкрепа на талантливи и изявени деца на територията на Бургаска област в сферата на изкуството, науката и спорта. В периода на кампанията ще бъдат подпомогнати 9 деца, по 3 от всяка област, чрез стипендии от по 900 лева (100 лева за всеки учебен месец).

Всеки период на набиране на кандидатури  в определена сфера ще продължи 3 месеца. Победителите ще бъдат теглени на лотариен принцип в края на всеки период в съответната сфера. Всеки от тях ще приключи с благотворителен концерт, спортен турнир и научно състезание. 

Събраната сума по време на събитията ще бъде дарена за каузата, а остатъка от сумата ще бъде обезпечен от Триа Сити Център. Набирането на кандидатури в първия кръг започва от днес и ще приключи в средата на декември. Изискванията за децата са еднакви за всяко от трите направления: 

Да учат и живеят на територията на Бургаска област; да са ученици от 1 до 12 клас и да имат отличия от международни форуми, конкурси и олимпиади. Кандидатите могат да изпращат своите кандидатури на създаден специално за целта електронен адрес – azitizaedno@tria.bg

Повече информация за кампанията вижте на интернет сайта на Триа Сити Център, Община Бургас и във фейсбук страницата на търговския център.

Чуйте повече от Теодора Златева, PR специалист на кампанията