Добре дошли в клуб ”Скъпи Тъпчо”
Добре дошли в клуб ”Скъпи Тъпчо” / netinfo
Добре дошли в клуб ”Скъпи Тъпчо”
23462
Добре дошли в клуб ”Скъпи Тъпчо”
  • Добре дошли в клуб ”Скъпи Тъпчо”

 

Колко е важно да не се вземаш насериозно и да се радваш на живота такъв, какъвто е. В това убеждава новата книга на известния бургаски пластичен хирург д-р Любомир Калудов със симпатичното заглавие „Скъпи Тъпчо”. Тя съдържа 19 хумористични разказа и е илюстрирана от самия лекар.

Любо Калудов неслучайно избира петък 13 за начало на  творческия и търговски път на новото си произведение. А на премиерата, която по нищо не приличаше на обикновено представяне на книга,  предложи усмивката и шаржовия поглед на един любопитен и много артистичен творец.

Театрална зала пълна с приятели и колеги, малко джаз, изпълнен от софийските музикатни от ЛАД, театрални етюди и мултимедия. Нетрадионна, но все пак премиера на книга, с автор не титулуван писател, а най-личен пластичен хируг с богата творческа биография.

 Това е трета книга на д-р Любомир Калудов. Стихове от първите му две книги „Римувани фотоъгли” и „Склад за стари чувства” са включени в двуезичен сборник „Цветовете на света” с подбрани произведения на медици, изкушени от изящната словестност, прозата и есеистиката.

 Чуйте повече: