Даниел Цочев за преживяването „На Нея с обич! Емил Димитров“
Даниел Цочев за преживяването „На Нея с обич! Емил Димитров“ / netinfo
Проектът "За Нея с обич! Емил Димитров" е създаден с много любов, споделя актьорът
Даниел Цочев за преживяването
94184
Даниел Цочев за преживяването
  • Даниел Цочев за преживяването
Приликата и превъплъщението ми в ролята на Емил Димитров е най-вече в емоцията и в достоверното изпълнение на неговите песни, от където тръгна и цялата ми любов към неговото творчество. Това сподели в ефира на Дарик Югоизток известният български актьор Даниел Цочев. На 23 юли, на сцената на Летния театър в Бургас предстои уникален и вълнуващ музикален спектакъл, посветен на най-голямата любов на Емил Димитров - публиката. В неговата роля, с неговия глас и с 16 негови песни, ще влезе Даниел Цочев.

На 23 юли в Бургас спектакъла „На Нея с обич! Емил Димитров“


"Това е спектакъл за последната мечта на този голям артист, да се срещне отново и за последен път със своята Публика. Целият живот на Емил е бил за публиката и ние, които сме посредници между неговото творчество и зрителите, с голяма любов го правим, освен към артиста, но и към публиката", разказа още Даниел Цочев.
По думите му този проект е създаден с много любов от творческия екип, но и зависим от публиката. Причината - нейното одобрение ще даде възможност, спектакълът да достигне до повече хора в България. "На Нея с обич! Емил Димитров" няма финансова подкрепа от държавни институции и бизнес. За това именно публиката е тази, която ще определи съдбата му, а мисията на екипа е големият български изпълнител да не бъде забравен, но да стигне и до младото поколение.  
"За нас беше голямо удовлетворение, че при премиерата в зала 1 на НДК млади хора излизаха щастливи от салона, преживели този емоционален катарзис. Тези млади хора са търсили после да чуят още и още песни на Емил Димитров. Това е нашата мисия", сподели актьора. 
Приликата между гласовете на двамата е поразителна, но все пак с малка разлика, защото:  "Чува се Емил, а се чува и Даниел Цочев – успяхме да постигнем този баланс, защото това се, че се чувам и аз, говори за честността и откровеността ми". 
Чуйте цялото интервю с Даниел Цочев в звуковия файл: 

 БИЛЕТИ за спектакъла могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, на касата на Държавната опера в Бургас, а също и в Информационния център до сградата на Общината.

Повече информация, можете да намерите на официална страница на спектакъла във Facebook: EmilDimitrov.NaNeya