. БСП обикалят страната и представят на хората своята визия за България, но не дават отговор какви са легитимните източници за необходимия финансов ресурс, които искат да разходват за нейното реализиране”, каза Цветанов.
. БСП обикалят страната и представят на хората своята визия за България, но не дават отговор какви са легитимните източници за необходимия финансов ресурс, които искат да разходват за нейното реализиране”, каза Цветанов. / Снимка: ГЕРБ-Бургас
БСП не дават отговор какви са легитимните финансови източници за „Визия за България”, казва зам.-председателят на ГЕРБ
 „Виждате каква е политическата обстановка, скандали и провокации от страна на опозицията. БСП обикалят страната и представят на хората своята визия за България, но не дават отговор какви са легитимните източници за необходимия финансов ресурс, които искат да разходват за нейното реализиране”- Това каза лидерът на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на руенското село Просеник. Заедно с Цветанов бяха областният координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев, народните представители Ивелина Василева и Ася Пеева, както и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.
 
"Всички виждаме промяната в област Бургас при управлението на ГЕРБ. Това е защото винаги заставаме пред вас с лицата си, поемаме реални ангажименти и за разлика от политическите си опоненти - ги изпълняваме“, посочи Цветанов.
 
„Преди две години ГЕРБ дари 20 хил. лв. от партийната си субсидия за ремонт на читалище "Ралю Тодоров Кехайов 1929". Читалището бе в лошо състояние, а днес е с нов облик“, напомни той. И отбеляза, че ГЕРБ не дели общините на „наши“ и „ваши“.
Местните жители поставиха на дневен ред въпроса за липсата на спортна площадка в селото. Цветанов пое ангажимент да се изготви проект, който да бъде представен пред МОН - за изграждане на многофункционална площадка в двора на училището. И обеща от субсидията на ПГ на ГЕРБ да бъдат отпуснати 15 хил. лв. за изграждането на детска площадка в селото.
 
По време на срещата стана ясно, че със съдействието на бургаските депутати от ГЕРБ по фонд "Бедствения и аварии" са осигурени над 260 хил. лв. за ремонт за улици. В момента с тези средства се извършва рехабилитация на над 10 улици.