Бургас: Важни са хората!
Бургас: Важни са хората! / Татяна Байкушева
Бургас: Важни са хората!
63378
Бургас: Важни са хората!
  • Бургас: Важни са хората!

„Важни са хората” е девизът на предизборната кампания на БСП за Бургаска област. Днес в зала ”Компас” на хотел „България” бяха представени двадесет и осемте кандидати за народни представители. Водач на листата е Димчо Михалевски, следват психологът Христо Монов и бургазлиите Атанас Зафиров, областен председател и Павел Маринов, общински председател на партията.

„Ние не сме единствената алтернатива, но сме единственият възможен и ефективен инструмент, за да се променят нещата”, каза Димчо Михалевски в своето възвание към симпатизантите, изпълнили залата. Той обяви, че прицелът на евентуалното бъдещо управление на „Коалиция за България” ще бъде възстановяването на активността на българската икономика.

Това в Бургаско трябва да стане с инвестиции в ефективните производства и инвестиции в земеделието, животновъдството, рибарствотои горското стопанство. Според Михалевски, при предишното правителство на ГЕРБ, над малките и средни фирми е бил наложен държавен рекет, който веднага трябва да бъде прекъснат. „Вън МВР от бизнеса!”, анонсира лидерът на листата.

Чуйте Димчо Михалевски в звуковия файл под снимката