/ ThinkStock/Getty Images
Няма пътен инцидент с глиган при 346-ти километър на АМ „Тракия“ на 26 ноември. Агенция „Пътна инфраструктура“ прави това уточнение по повод запитвания на медии.

Тежка катастрофа с глиган на АМ "Тракия"? (ВИДЕО)

По данни на „Пътна полиция”-Бургас и Районно управление-Камено на 26 ноември в 22:38 часа в дясното платно при 346-ти км на АМ „Тракия” има самостоятелно произшествие с лек автомобил, за което е съставен протокол.

На местопроизшествието не е открито мъртво животно, не са открити и следи от ранено. Служители на Областно пътно управление-Бургас детайлно са инспектирали участъка и при огледа не са констатирани следи, сочещи преминаването на животни през монтираната оградна мрежа.

Глобиха млада жена, ранена в катастрофа с глиган на магистралата

Припомняме, че 23-годишната Михаела от Бургас заяви, че обмисля да заведе дело срещу АПИ, след претърпян инцидент с диво прасе, връхлетяло автомобила ѝ на аутобана в района на Камено.

Бургазлийка се размина на косъм от трагедия в нощта на 26 октомври, като прекара само три дни в болница с травма на врата. Според нея, загражденията в участъка от магистрала, които трябва да спират дивите животни, са в много лошо състояние.