/ Снимка: Дарик, архив
Мъж, буйствал и нападнал гранични служители на ГКПП-"Станке Лисичково", е изправен на подсъдимата скамейка. Районна прокуратура-Благоевград е предала на съд мъж по обвинение за извършени от него престъпления – непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, и причиняване на лека телесна повреда на граничен полицай, извършващ проверки на преминаващите МПС и хора през ГКПП.

Осъдиха условно данъчен, взел подкуп от търговец в Разлог

Около 2:00 часа през нощта на 04 ноември 2017 г., на територията на ГКПП-"Станке Лисичково", обвиняемият А. извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Без причина проявил вербална и физическа агресия към служителите на граничния пункт, като отправял обидни изрази по техен адрес, закани за саморазправа, хвърлил очилата на единия от тях на земята.

Съдят телефонен измамник, представял се за полицай

Чрез одраскване с ноктите на ръцете причинил охлузвания по лицето и на ръцете на младши инспектор - граничен полицай от ГКПП-"Станке Лисичково", при и по повод изпълнение на службата му. Предстои делото да продължи в съда.