Шествие срещу застрояването на парк  Бачиново
Шествие срещу застрояването на парк Бачиново / снимка: Дарик - Благоевград,

С настъпването на пролетта и на Международния ден на Водата - 22 март, ПП „Партия на Зелените“, съвместно с Гражданско сдружение „Общината на хората” организира пролетен празник на парк Бачиново.

Пролетното шествие ще премине под мотото: „Не на застрояването на терена около парк Бачиново“ и ще стартира от 11:00 часа в началото на алеята за парк Бачиново.

В гражданската инициатива участие ще вземат много симпатизанти и членове на ПП „Партия на Зелените“, клуб по спортни танци- Благоевград както и много граждани на Благоевград.

Организаторите на празничния поход приканват всички жители на Благоевград и околността да се включат в пролетния празник. Освен да засвидетелстват своята гражданска позиция за опазване любимото място за разходка на благоевградчани, присъстващите ще се насладят на много забавления и игри. На място „Корал клуб“ ще раздава безплатно „жива вода“, която има редица лечебни свойства.

Така наречената „жива вода“ е обогатена с Корал Майн се превръща в уникално средство за възстановяване и укрепването на здравето. Ежедневната употреба на такава вода може да снижи риска от заболявания на сърдечно-съдовата и храносмилателната система, да предотврати развитието на остеопороза и артрит, да подобри еластичността на мускулите и ставите , състоянието на кожата и косата и да запазим младостта и жизнения тонус.

Организаторите на празничния поход приканват всички жители на Благоевград и околността да се включат в пролетния празник.