Президентът на БФС Борислав Михайлов купил контрабандна кола от Цеци Красимирова
Президентът на БФС Борислав Михайлов купил контрабандна кола от Цеци Красимирова / netinfo
Манекенката Цеци Красимирова е продала на президента на БФС Борислав Михайлов автомобила "Ауди" А8, който антимафиотите в Благоевград конфискуваха през месец декември 2007 година. Този факт е установен по безспорен начин по време на воденото разследване на канала за трафик на луксозни лимузини от Западна Европа в България.

"Ауди"-то е внесено приживе от убития в Холандия бизнесмен Константин Димитров - Косьо Самоковеца. Скоро след минаването на автомобила през ГКПП - Кулата с фалшиви митнически документи, скъпоструващата кола е продадена на футболния президент Борислав Михайлов от Цеци Красимирова, разкриха за Дарик от службата за "Борба с организираната престъпност" в Благоевград.

В началото на декември, миналата година, хора от МВР предупредили БФС-шефа, че се готви конфискация на "Ауди"-то и той само за две седмици препродал автомобила на мъж от района на Кърджали, коментират антимафиоти, водили разследването.

До този момент не е образувано наказателно производство срещу Борислав Михайлов, според дознатели, които на 9 септември разпитали при пълна секретност като свидетели Бирислав Михайлов и Цеци Красимирова. Делото все още е срещу неизвестен извършител.