Президентът на БФС Борислав Михайлов купил контрабандна кола от Цеци Красимирова

Президентът на БФС Борислав Михайлов купил контрабандна кола от Цеци Красимирова
Президентът на БФС Борислав Михайлов купил контрабандна кола от Цеци Красимирова / netinfo
Манекенката Цеци Красимирова е продала на президента на БФС Борислав Михайлов автомобила "Ауди" А8, който антимафиотите в Благоевград конфискуваха през месец декември 2007 година. Този факт е установен по безспорен начин по време на воденото разследване на канала за трафик на луксозни лимузини от Западна Европа в България.

"Ауди"-то е внесено приживе от убития в Холандия бизнесмен Константин Димитров - Косьо Самоковеца. Скоро след минаването на автомобила през ГКПП - Кулата с фалшиви митнически документи, скъпоструващата кола е продадена на футболния президент Борислав Михайлов от Цеци Красимирова, разкриха за Дарик от службата за "Борба с организираната престъпност" в Благоевград.

В началото на декември, миналата година, хора от МВР предупредили БФС-шефа, че се готви конфискация на "Ауди"-то и той само за две седмици препродал автомобила на мъж от района на Кърджали, коментират антимафиоти, водили разследването.

До този момент не е образувано наказателно производство срещу Борислав Михайлов, според дознатели, които на 9 септември разпитали при пълна секретност като свидетели Бирислав Михайлов и Цеци Красимирова. Делото все още е срещу неизвестен извършител.