Престо, Troya band и Black rose откриха третото издание на The Brava fest
Престо, Troya band и Black rose откриха третото издание на The Brava fest / Снимка: Община Благоевград
Трите фестивални дни на рок предизвикателството The Brava fest volume 3 започнаха. Музикална академия „Престо“, Troya band от Македония и Black rose откриха третото издание на фестивала в благоевградското село Дъбрава. Стотици почитатели на различната музика се събраха пред кметството в селото, за да чуят любими парчета. 

The Brava fest продължава и днес от 20.00 часа. На 3 септември, гостите на рок фестивала на Пиринския край, ще имат възможност да се докоснат до легендарния английски музикант, рокендрол и блус вокалист на Юрая Хийп Джон Лоутън и обичаните рок легенди Б.Т.Р, които са хедлайнерите в третото издание на фестивала.  

Акцентът в третото издание е популяризирането на рок музиката сред подрастващите. Именно те ще са съпътстващата изненада в The Brava fest- Volume 3.  През трите дни участие  ще вземат местни групи, участници в Голямото рок междучасие, таланти от Музикална академия „Престо“ и рок банди от съседна Македония и Гърция. Със специално участие във фестивала е Цонко Цонев, който ще представи своите „Кметълски истории. Катунът от Каварна".