Обсъждат финансовия отчет на МБАЛ  Иван Скендеров на сесия  в Гоце Делчев
Обсъждат финансовия отчет на МБАЛ Иван Скендеров на сесия в Гоце Делчев / netinfo
Общинският съвет на Гоце Делчев ще заседава днес от 14 часа. Един от основните въпроси, които съветниците ще разгледат е Изменение на Наредба № 14 за определяне размера на местните данъци и определяне на промила за такса смет. Друга важна точка в дневния ред е изменение и допълнение на Наредба № 4 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на общината.

Предмет на обсъждане ще бъдат и два проекта - „Опазване и възстановяване на биологичното разнообразие” по Оперативна програма „Околна среда” и „Проектиране и изграждане на Пречиствателна станция за отпадни води и довеждащ колектор, село Мосомища.

На редовното заседание ще бъде взето решение за отдаване под наем на земеделски земи в землището на село Баничан.

Съветниците ще гласуват и удължаване срока на договорите за отдаване под наем на лекарски кабинети в здравната служба с. Брезница. Ще бъде разгледан финансово - икономическия анализ на МБАЛ „Иван Скендеров” ЕООД.

В края на сесията кметът Владимир Москов ще представи годишен отчет за изпълнение на Програмата за управление през срока на мандата за 2008 година.