Депутатите от ГЕРБ в Пиринско
Депутатите от ГЕРБ в Пиринско / Снимка: Дарик
Завършването на автомагистрала "Струма“ и изграждането на втора кабинка в Банско. Това са основните приоритети пред народните представители от ГЕРБ в Пиринско. Депутатите вече са внесли питане до МРРБ за това има ли закъснение по сроковете за изпълнение на участъка на аутобана през Кресненското дефиле.

Александър Мацурев си поставя за цел изграждане на втори лифт в зимния курорт, който дава работа и препитание на целия регион.
„Ние не се плашим нито от еколози, нито от псевдопротестиращи. Ще действаме като един юмрук за реализация на приоритетите за региона. Имаме добър капитан в лицето на областния лидер на ГЕРБ Даниела Савеклиева", подчерта най-младият депутат в Благоевградско - Стефан Апостолов.

Народните представители дадоха първата си пресконференция, точно един месец от началото на работата им в Народното събрание. Депутатите обещаха да организират регулярни приемни за гражданите във всички общини.

Пиринската група депутати представиха и комисиите, в които членуват. Оказа се, че имат представителство във всички сектори, така че ще решават проблеми и ще търсят решения за развитието на региона.