/ ThinkStock/Getty Images
Даниела се изправя преди 10 години пред диагнозата Остра лимфобластна левкемия
Фолклорен ансамбъл „Родопа“, Общинският духов оркестър, танцовата формация „Зареница“, оркестър „101 каба гайди“, състав „Родопска китка“, изпълнители и творци от Смолян се присъединяват към благотворителната кампания в подкрепа на 17-годишната Даниела Йорданова, бореща се с тежката диагноза левкемия.

Благотворителен концерт „Обединени за Дани“ ще се състои на 27 април, от 18:00 часа в зала 1 на Родопския драматичен театър в Смолян, като средствата от дарителската инициатива са предназначени за лечение чрез трансплантация на стволови клетки и костен мозък в чужбина, съобщиха от Общината.Преди концерта във фоайето на театъра ще бъде открит благотворителен базар в подкрепа на кампанията.

Даниела се изправя преди 10 години пред диагнозата Остра лимфобластна левкемия, а поредица от химиотерапия и лъчетерапия не водят до желания резултат. Единственият шанс за спасяване на Дани е трансплантация на стволови клетки и костен мозък.

Благотворителната кампания е с подкрепата на Община Смолян. На предстоящото заседание на Общинския съвет ще се разгледа предложение на кмета Николай Мелемов за отпускане на финансова помощ за лечението на Даниела.

Дарителска сметка:
Инвестбанк АД
BIC: IORTBGSF
БАЕ: IORT8019
IBAN: BG 61 IORT 8048 5094 5384 00
ДАНИЕЛА АНГЕЛОВА ЙОРДАНОВА
DANIELA ANGELOVA YORDANOVA
Може да помогнете на Дани като дарите средства чрез PayPal:
help_dani_smolyan@abv.bg
Или директно да използвате следния линк:
https://www.paypal.com/donate/