United Media беше избрана за трети пореден път да проведе полуфиналното журиране на престижните отличия
Днес в Пула се проведе полуфиналното журиране в категорията „Най-добро актьорско изпълнение“ за 52-рата международна награда Emmy®.

United Media, водещата медийна компания в Югоизточна Европа, беше избрана за трети пореден път от Международната академия за телевизионно изкуство и наука да организира процеса на подбор за Международните награди Emmy®.

United Media и Nova TV (Хърватия) като домакини на този важен процес, който ще определи номинираните за тази престижна награда, се събраха в Пула с най-добрите световни и регионални професионалисти, които допринесоха с опита си за избора на най-добрите актьорски изпълнения. Сред членовете на журито бяха известни режисьори, редактори, актьори и телевизионни специалисти.

United

Възможността да дадат своята оценка в категорията „Най-добър актьор“ имаха Агапи Кефалогиани, оперативен мениджър на каналите Novacinema, част от Nova в Гърция, Зринка Янков, главен редактор на Nova TV (Хърватия), както и актьори в множество успешни телевизионни сериали и филми: Момчило Оташевич, Славко Собин и Ивана Рошчич. Изпълненията на актьорите бяха оценявани и от опитните, известни режисьори Даниел Кушан и Йосип Жуван, продуцентката Ивана Василина, актрисата и режисьор Ники Бом. Директорът по продажбите на оригинално съдържание и копродукции на United Media Татяна Павлович, също член на Международната академия за телевизионно изкуство и наука, се присъедини към журито за полуфиналната оценка в категорията „Най-добро актьорско изпълнение“.

United Media, както и Nova TV (Хърватия), която е част от тази група, са медийни компании, изключително отдадени на производството на висококачествено, оригинално и атрактивно съдържание.

Участието в такъв важен процес на селекция за избор на най-добро актьорско изпълнение за престижна международна награда е важен принос към творческата индустрия в целия регион.

Окончателните финалисти във всички 16 категории ще станат известни през септември, а победителите ще бъдат обявени в Ню Йорк, на церемонията по връчването на 52-рите международни награди Emmy® на 25 ноември.