Пожарникари извадиха още един труп изпод развалините на рухналите вчера две сгради в южния френски град Марсилия, предаде Асошиейтед прес. 
Още няколко човека се издирват.
Говорител на противопожарните служби в града каза, че тялото е на жена. По думите му в издирвателно-спасителната операция са участвали 80 пожарникари, подпомагани от 120 полицаи. Те са работили цяла нощ сред отломките, за да открият оцелели. 
Двете сгради - едната вероятно празна, а другата с населени апартаменти - рухнаха в понеделник към 9 ч. местно време. Властите в града съобщиха, че празната сграда не е отговаряла на строителните стандарти. Все още не е известна причината за срутването, нито колко хора са обитавали другата сграда.

Намериха тяло под рухналите сгради в Марсилия

ТАСС цитира външното министерство на Италия, че италианска гражданка, жителка на град Таранто, е в списъка на безследно изчезналите при срутването в Марсилия. Според агенцията в населената сграда е имало минимум 12 човека. Изчезналите са най-малко деветима, но не е изключено в момента на катастрофата вътре да са пребивавали и бездомници.
БТА