/ БГНЕС
Президентът на САЩ Доналд Тръмп не спира да работи. Само преди дни той беше диагностициран с опасния коронавирус, но това явно не може да го спре да изпълнява служебните си задължения.

Неговата дъщеря Иванка Тръмп, която е и официален съветник на президент, показа снимка, на която се вижда, че той продължава да работи. Тя го нарече непреклонен и написа: "Нищо не може да го спре да работи за американския народ".
 

Nothing can stop him from working for the American people. RELENTLESS! 🇺🇸

Публикувахте от Ivanka Trump в Събота, 3 октомври 2020 г.

Той се чувства много добре и не е имал температура през последните 24 часа, обявиха вчера лекарите му.
 

🇺🇸🇺🇸🇺🇸

Публикувахте от Ivanka Trump в Вторник, 29 септември 2020 г.

Лекарят на Белия дом Шон Конли добави, че е изключително доволен от напредъка на Тръмп, предаде Ройтерс. Освен д-р Конли пред журналистите излязоха още 8 доктори, които се грижат за президента 24 часа в денонощието.
 

Spoke to my father again and he is as optimistic, thankful and strong as he looks and sounds in this message to America !!! 🇺🇸

Публикувахте от Ivanka Trump в Събота, 3 октомври 2020 г.

Президентът няма затруднено дишане. Той е наблюдаван внимателно за усложнения, но не е на кислород. Според лекуващия екип Тръмп е попитал за хидроксихлорокин, но не го лекуват с него. Планирано е петдневно лечение с ремдесивир.
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп също даде положителна проба за коронавирус. Заразени са и други от екипа на президента.