Тялото на Мадлин Маккан скрито в запустяла област в Португалия?
Тялото на Мадлин Маккан скрито в запустяла област в Португалия? / netinfo

Родителите на Мадлин Маккан чакат трескаво резултатите от разследването на португалската полиция на твърденията, че дъщеря им е погребана на около 15 километра от мястото, където бе отвлечена, съобщава електронното издание на лондонския "Дейли мейл".

Анонимно писмо с твърдение, че тялото на 4-годишното дете е скрито под камъни в запустяла област, бе изпратено до холандския вестник "Телеграф" и предадено на португалската полиция. В писмото е посочен район североизточно от Прая да Луз, където Мадлин бе отвлечена преди 41 дни.

"Дейли мейл" съобщава, че полицията гледа на писмото напълно сериозно, защото вероятно е написано от същия човек, който миналата година е изпратил информация с точното местоположение на двете убити белгийски момичета Стейси и Натали Махи, съответно на 7 и 10 години.

Последното писмо сочи, че Мадлин може да бъде намерена в Португалия, недалеч от хотелската стая, от която изчезна на 3 май. Според неговия автор момичето е погребано на около 6-7 метра северно от пътя под клони и камъни в пуст хълмист район. С кръст върху карта, пристигнала с писмото, е посочено точното място.