Съветникът по политическите въпроси на американския президент Доналд Тръмп Стивън Милър
Съветникът по политическите въпроси на американския президент Доналд Тръмп Стивън Милър / БГНЕС
Съветникът по политическите въпроси на американския президент Доналд Тръмп - Стивън Милър, бил публично оскърбен на една от улиците на Вашингтон, пише в. "Вашингтон пост".
 
Милър поръчал суши за вкъщи в малък ресторант в центъра на града, недалеч от дома му. След като платил и излязъл с покупката, служител на заведението изтичал зад него, оскърбил го публично, използвайки нецензурни думи и му показал два средни пръста.
 


Съветникът на Тръмп решил тогава да изхвърли поръчката суши на стойност 80 долара, защото се опасявал, че тя може да е отровена или замърсена по някакъв начин.

Изгонили от ресторант Сара Сандърс, защото работи за Тръмп

Не за първи път сътрудници на Тръмп стават жертва на подобни нападки. Говорителката на Белия дом Сара Сандърс неотдавна не беше обслужена в ресторант в град Лексингтън, защото работи за Тръмп. Тя бе помолена да напусне заведението.
 


А сътрудничката на Тръмп Келиан Конуей бе обидена в супермаркет във Вашингтон от мъж, който й казал да се засрами защото работи за Тръмп и й препоръчал да се погледне в огледалото. Инцидентът станал малко след като тя пристигнала във федералната столица да постъпи на работа при Тръмп.
БТА