/ БТА
Петстотин ястия, повече от хиляда гости и многомилионен бюджет - така синът на най-богатия човек в Азия е отпразнувал предстоящата си сватба.
 

Иванка Тръмп и Джаред Кушнер
БТА

Тридневната екстравагантност на Анант Амбани и бъдещата му съпруга Радхика Мърчант събра рамо до рамо боливудски звезди, технологични милиардери, спортни суперзвезди и дори дъщерята на Доналд Тръмп, Иванка и нейното семейство.
 

Мукеш Амбани с Иванка Тръмп, Джаред Кушнер и тяхната дъщеря
БТА


 

 
Събитието завладя публиката в Индия и в чужбина, която се наслаждаваше на всеки детайл от партито в курорта на баща му Мукеш Амбани в град Джамнагар, Гуджарат.
 

Марк Зукърбърг с младоженците
БТА


Партито за предстоящата сватба е било толкова грандиозно, че местното летище получило временен статут на международно - летищните власти съобщиха, че близо 130 полета са пристигнали за събитието сред които създателите на "Майкрософт" и Facebook Бил Гейтс и Марк Зукърбърг.
 

Бил Гейтс с младоженеца и богатия му баща
БТА


Гостите са имали избор от над 500 ястия, създадени от стотици готвачи от цял ​​свят. За събитието са наети и фризьори, гримьори и стилисти, които да помагат на гостите да се подготвят за провеждащите се тематични партита, които са били внимателно изложени в график от девет страници.
 

младоженците
БТА


Черешката на тортата е бил частният концерт на поп звездата Риана в Индия, за което според слуховете й е платено 7 милиона долара кеш.

 
 

Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан
БТА


Сега всички погледи са насочени към сватбата на милиардерския наследник, която трябва да се проведе в Мумбай през юли. Нов хиндуистки храмов комплекс се изгражда специално за сватбата и по-късно ще бъде отворен за обществеността.
 

Анант Амбани
БТА

Анант Амбани е най-малкият син на най-богатия човек в Азия, Мукеш Амбани, чието състояние се оценява на 117 милиарда долара, според Forbes. 

28-годишният мъж работи като директор в енергиен бизнес, управляван от Reliance, индийския конгломерат, основан от неговия дядо.
 

Бил Гейтс и приятелката му Пола Хърд
БТА


Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня