/ Guliver/Getty Images
Мелания Тръмп нарича Сторми Даниелс „порно проститутка“ в експлозивни нови записи, пуснати от бивша приятелка на първата дама.

Първата дама на Щатите Мелания Тръмп нарече Сторми Даниелс "порно проститутка" в шокиращ нов запис, огласен от бившата й приятелка Стефани Уинстън Уолкоф, съобщи в. „Сън“.

В епизод от подкаста на Майкъл Коен „Mea Culpa“, Волкоф пусна нов запис на разговор между себе си и първата дама.

В един от записите се чува Мелания да разказва на Уолкоф, че Даниелс прави фотосесия във Vogue, заснета от Ани Лейбовиц.

"Ако търсите, отворете Google и го прочетете. Ани Лейбовиц снима порно проститутка, тъй като тя ще бъде в едно от изданията, септември или октомври", се чува да казва Мелания.

Уолкоф, който работи като неплатен помощник в Източното крило на Белия дом, докато не беше освободена през февруари 2018 г., помоли първата дама да изясни какво има предвид под „порно проститутка“.

„Сторми [Даниелс]“, казва Мелания.

В същия клип се чува Уолкоф да казва на бившата си приятелка "Млъкни, мамка му!"

„О, не си го прочела“, продължи 50-годишната първа дама. "Беше вчера, когато се появи. За Vogue. Тя ще бъде във Vogue. Ани Лейбовиц я е снимала."
Представител на Сторми Даниелс не отговори веднага на молбата на „Сън“ за коментар.

Сторми Дениълс е известна от ролите си във „филми за възрастни“, която заяви, че е имала връзка с Доналд Тръмп, преди той да стане президент на Щатите. В последствие се разбра, че Майкъл Коен, личният адвокат на стопанина на Белия дом, е платил на Сторми 130 000 долара, за да пази в тайна пикантната тайна.
БГНЕС