Кубрат Пулев остава без състезателен лиценз в Калифорния, засега временно

Българският боксьор Кубрат Пулев остана без лиценз в щата Калифорния, поне временно. Това става след решение на Атлетическата комисия в щата Калифорния.

Драма извън ринга: Ще остане ли Кубрат Пулев без лиценз?

Кубрат Пулев целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време на интервю след победата му над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. Впоследствие го свали и заведе дело за посегателство срещу боксьора.
 
Репортерката реши да си търси правата след случката и нае топ адвоката Глория Олред.
 
Джени Суши нае топ адвокатка за дело срещу Кубрат Пулев

"Щатската спортна комисия на Калифорния е ангажирана в одобряването на събитията където хората от всеки пол се уважават като състезатели, репортери и фенове. Ние приемаме този инцидент много сериозно. Във вторник Пулев беше уведомен, че преди да може отново да получи лиценз да се бие в Калифорния ще трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че той се съобразява с този принцип на респект", се казва в изявлението на комисията изпратено по имейл.
 
Следващото заседание на комисията в Калифорния е на 14 май, а дотогава тя трябва да направи пълно разследване, пише Gong.bg.
 
Разследват Кубрат Пулев заради целувката с репортерка (ВИДЕО)

Интересите на Джени Суши защитава 77-годишната Глория Олред - най-известната адвокатка в САЩ, когато става дума за дела за сексуален тормоз.

През годините тя е била адвокат на жени, съдили звезди като Арнолд Шварценегер, Саша Барън Коен и Доди ал Файед. Тя е била адвокат и на едно от момчетата, обвинило Майкъл Джексън в изнасилване. В голямото дело срещу Бил Козби, обвинен в изнасилване от 60 жени, Глория Олред представляваше 33 от тях. В САЩ тя е известна като безпощаден адвокат, който предпочита скандални дела, в които са замесени известни личности.
gong.bg