Адвокатът на Джени Суши вече поиска лиценза на Кобрата
Възможно ли е заради целувката да бъде отнет професионалният лиценз на боксьора Кубрат Пулев? Въпросът е на дневен ред след като репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши нае адвоката Глория Олред, за да търси правата си в съда. Юристът вече обяви претенциите и действията, които ще бъдат предприети спрямо българския боксьор на брифинг, който даде съвместно със своята клиента.

Суши бе целуната от Кубрат Пулев след трудната му победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото с целувката в профила си в една от социалните мрежи, но малко по-късно го изтри. свали. Малко след това стана ясно, че дамата възнамерява.
 
"Искаме боксовия лиценз на господин Пулев да бъде отнет. Също така искаме Спортната комисия в Калифорния да постави този инцидент и поведението на Пулев в дневния си ред на следващото заседание на 14 май, и госпожа Джени Равало и аз да може да свидетелстваме", обяви 77-годишната Олред, която има богат опит в делата за защита правата на жените.

Джени Суши нае топ адвокатка за дело срещу Кубрат Пулев

"В средата на интервюто Пулев сграбчи лицето ми и ме целуна. Аз бях шокирана и засрамена, и не знаех как да отговоря", сподели самата Джени Суши и продължи: "След това отидох да прибера нещата в чантата си. Той ме сграбчи за задните ми части с двете си ръце и отмина без да каже нищо. Почувствах се неудобно и разстроена от това, че Кубрат Пулев се отнася с мен по този непрофесионален начин. Не съм го окуражавала, нито съм се съгласявала да ме сграбча за лицето, или опипва отзад".

Пред NOVA мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев коментира възможността да бъде отнет. Според Гоцев шансът това да се случи е 0%.
 
Разследват Кубрат Пулев заради целувката с репортерка (ВИДЕО)

"Опасността повече да не видим Кобрата на ринга е 0% според мен. Но както всяка битка, и тази ще има рундове. Сега ще изживеем лека драма извън ринга. Това е шоубизнес, ние сме в Америка, всеки иска да е звезда, явно това момиче е тръгнало по този път, но просто тя излиза много неподготвена. Има неща, които ще излязат наяве и ще се разбере кой откъде е", каза Гоцев.
 

При прибирането си в България Кобрата демонстрира спокойствие по темата, като заяви, че "журналистката е искала много повече от целувка".

Кубрат Пулев обясни за целувката на секси репортерката (СНИМКИ/ВИДЕО)

Братът на Кубрат - Тервел, пък разказа, че по време на партито на българите в хотела след успешната галавечер в Калифорния, Джени Суши се е целувала с още двама души. "Видях ѝ поведението. Ако искат, да заведат иск. Има достатъчно свидетели, 14-15 бяхме там. Беше си по-близка с някои, но какво е ставало, не знам, легнах си", коментира Тервел Пулев.
 

Глория Олред е най-известната адвокатка в САЩ, когато става дума за дела за сексуален тормоз. През годините тя е била адвокат на жени, съдили звезди като Арнолд Шварценегер, Саша Барън Коен и Доди ал Файед. Тя е била адвокат и на едно от момчетата, обвинило Майкъл Джексън в изнасилване. В голямото дело срещу Бил Козби, обвинен в изнасилване от 60 жени, Глория Олред представляваше 33 от тях. В САЩ тя е известна като безпощаден адвокат, който предпочита скандални дела, в които са замесени известни личности.

Междувременно Gong.bg съобщава, че мачът, който всеки български фен на бокса очакваше през 2017 г., става все по-вероятен за 2020 г. В него българската звезда на професионалния ринг Кубрат Пулев ще се бори за световната титла във версия IBF с хегемона в тежка категория Антъни Джошуа. Новината беше обявена от личния импресарио на британеца Еди Хърн. Българинът е задължителен претендент в тази версия и може да загуби този статут единствено при поражение в някой от следващите си мачове до провеждането на сблъсъка.
gong.bg