/ iStock/Getty Images
Звездата на английския Уест Хям Михаил Антонио разби скъпия си автомобил Lamborghini Huracan в боклукчийската кофа на млада жена, докато тя празнувала Коледа със семейството си, съобщават The Sun и Daily Mail. 

Показно убийство шокира футболните среди в Сърбия (ВИДЕО)

20-годишната Киа Росина тъкмо се готвела да поднесе празничната вечеря в 18:30 часа, когато отвън се чул страховит трясък. Когато излязла да провери какво се случва, заварила автомобил за 210 000 паунда да е стоварен върху ограждението, в което стои контейнерът й с битови отпадъци.
Още по-голямо било изумлението, когато от колата излязъл 29-годишният Антонио, облечен с костюм на снежен човек. 



"Първоначално помислих, че е станала катастрофа с автобус, тъй като трясъкът беше много силен. След това с майка ми излязохме, за да видим дали няма пострадал човек. Ударът е бил много силен. Сигурно е карал поне с 90 км/ч.“, разказа Киа Росина.



„Прегърнах момчето, тъй като се тревожех за него. Обадих се на полицията и поисках да дойдат линейка и пожарна, тъй като се опасявах да не пламне горивото. Имаше много разлят бензин и колата пушеше. Докато аз се тревожих, това момче Михаил Антонио се караше с някакъв човек по телефона и го уверяваше, че е добре“, обяви майката на младата жена.

Защо Кристиано Роналдо няма татуировки? (ВИДЕО)

Лондонската полиция потвърди, че е била извикана на мястото на инцидента в 18:36 часа на 25 декември. Само 24 часа по-късно Михаил Антонио игра за Уест Хям при загубата с 1:2 от Кристъл Палас във Висшата лига.