Джорджина намери любовта и успеха с Кристиано Роналдо след като Хави разби сърцето й
Джорджина намери любовта и успеха с Кристиано Роналдо след като Хави разби сърцето й / Gulliver/Getty Images
27-годишният атрактивен и атлетичен фотограф от Уеска Хави е имал романтична връзка с настоящето гадже на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес, разкри сп. „Семана“, цитирано от в. "АС".
 

Той е участвал в едно от най-популярните предавания на Telecinco - „Островът на изкушенията“, в което участниците, подбрани по двойки или като "изкусители" във вилите в Доминиканската република, стават звезди за една нощ. А личният им живот вече не им принадлежи. Медиите постоянно ровят и откриват неподозирани стари техни романтични връзки в досегашните издания на това риалити. Но никоя не е била толкова изненадваща като любовната история, извадена на бял свят от „Семана“, в която е замесена Джорджина Родригес с един от участниците в популярното риалити.

Кои са най-печелившите звездни двойки (ВИДЕО)

Оказа се, че испано-аржентинката през тийнейджърските си години е изживяла бурна любовна история с един от „изкусителите“, които днес можем да видим в действие в програмата. Става въпрос за Хави, 27-годишен фотограф от Уеска.

Коя е жената до Роналдо, която плени сърцето му? (ВИДЕО)

Атрактивният млад мъж учи в същия институт в Хака, в който била и настоящата приятелка на Кристиано Роналдо. Двамата млади започват романтична връзка, която приключва, когато моделът решава на 17 години да се премести в Мадрид. “Семана” дори публикува снимка отпреди години, на която двамата са заедно.

Оттогава много се промени. Джорджина си живее чудесно в Италия, както в личен, така и в професионален план, заедно с нападателя на Ювентус и четирите му деца. А Хави, който от известно време се е преместил на Канарските острови, сега е повече от готов да намери нова любов в „Островът на изкушенията“. „Моят метод за успех е да следвам сърцето си, където и да отида“, обясни той своята тайна как да накара жените да се влюбят в него.

Превод и редакция: DarikNews