Според една небезизвестна фраза зад всеки успял мъж стои една велика жена. А когато мъжът е футболистът на Португалия и Ювентус Кристиано Роналдо, жените са цели две и наистина велики.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recovery session ❄️💪🏻

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Сега обаче няма да говорим за майката на футболиста, а за Джорджина Родригес, пред която дори връзката му с Ирина Шейк изглежда мимолетна и несериозна. Вижте коя е жената до него в канала "Най-яките мацки" във vbox7:

Коя е Джорджина?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Desayunando rico con mi amor en @pestanacr7 con outfit divino y cómodo de @aloyoga

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on


Красавицата е на 25 г. и може да се каже, че расте без баща - той прекарва 10 години в затвора заради трафик на наркотици.
 
Джорджина и Роналдо се запознават през лятото на 2016 г., разказва Gong.bg. Версиите за историята им са различни, но е факт, че само няколко месеца по-късно двамата заживяват заедно.
 
На 12 ноември 2017 г. се ражда дъщеричката им Алана Мартина. Джорджина се грижи и за другите три деца на футболиста - Кристиано Джуниър и близнаците Ева и Матео.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dulces sueños mi lindo ❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on


Джорджина на Кристиано не иска повече деца (СНИМКИ)

През ноември миналата година Роналдо предлага брак на Джорджина и отговорът е "да". Някои източници твърдят, че годежният пръстен на дамата струва 8 милиона паунда. Все още не е обявена дата за сватбата, но най-вероятно такава ще има.
 
Най-трудният момент за връзката им е обвинението в изнасилване на Роналдо, което дойде от Катрин Майорга.

Джорджина застана до любимия безрезервно. "Ти винаги успяваш да превърнеш препятствията, които са пред теб, в сила и мотивация да покажеш колко си велик. Благодаря ти, че ни караш да се наслаждаваме на всеки мач. Обичам те", написа Родригес в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💖✈️ ¡Buen día con amor!

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on