/ БГНЕС, архив
Половинката на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо Джорджина разбуни духовете с клип, който качи в социалните мрежи.
 
Джорджина на Кристиано не иска повече деца (СНИМКИ)

Тя сподели част от свое пътуване с португалеца. Докато той управлява автомобила, Джорджина праща целувки. Тя бе поставила и надпис на видеото: „С моя любим човек“ и емотикон сърце.
 
 

Georgi new Instagram story.✨ "With my favourite person.”❤️// 27 april

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez.🥀 (@georginarodriguez__fan) на




Роналдо умили със снимка в социалните мрежи (СНИМКА)

Не това обаче е ключовият миг в кадрите. Докато щедро праща целувки с дясната си ръка, на безименния пръст на Джорджина проблясва...пръстен. В медийното пространство в Испания веднага се появиха коментари, а една от основните теми е дали двамата влюбени не са се сгодили, пише Gong.bg.
 
 

Cris nuevo post.✨ “Relájate en mi hotel con mi bebé.”❤️// 21 abril

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez.🥀 (@georginarodriguez__fan) на




Половинката на Роналдо и малката им дъщеря с първа фотосесия (СНИМКИ)
 



Роналдо и Джорджина вече имат дъщеричка. Момиченцето се роди само няколко месеца след появата на бял свят на близнаците на голмайстора през 2017 г. Роналдо има още един по-голям син - Кристиано Джуниър.
 



В същото време половинката на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо показа, че е в страхотна форма. Джорджина демонстрира ослепителни форми, който вероятно се дължи на строг тренировъчен режим и специална диета.
 
Наскоро тя дори сподели част от своя тренировка с приятелки.
 


 
gong.bg