Елтън Джон
Елтън Джон / Gulliver/Getty Images
Още една мегазвезда се включва в концертната инициатива на живо от шест континента в подкрепа на планетата и бедните на 25 септември, организирана от
"Глоубъл ситизън" - Елтън Джон, който ще пее от Париж, предаде Франс прес.

Изпълнителят на хита "Rocket Man" попълва достатъчно богатия афиш на Марсово поле във френската столица, включващ Ед Шийран, диджей Снейк, "Блек айд
истин енд дъ Куинс", Доджа Кет, Хър и Анжелик Киджо.

Освен Елтън Джон, за сцената в Париж в рамките на 24-часовото глобално събитие бяха обявени също Стормзи, Чарли Пут и Фатма Саид.

Музикални звезди се включват в шоу на живо в защита на планетата

"За мен е чест да изляза на сцената в Париж с тази невероятно талантлива група артисти, за да подкрепя "Глоубъл ситизън" и важната дейност, която организацията върши за подобряване на живота на хората по цял свят", се посочва в направеното от Елтън Джон изявление.

Сред останалите участници в мащабната проява, които ще се изявят на различни места по света - Ню Йорк, Лагос, Рио де Жанейро, Сеул, Сидни, са Дженифър Лопес, Били Айлиш, "Колдплей", Лизо, Феми Кути, Мийк Мил, Синди Лопър, Шон Мендес, Алесия Кара, Бърна Бой, Джон Батист, Камила Кабело, Феми Кути, Давидо, Тива Сeвидж.



Предстои да бъде оповестена програмата за Лондон и Лос Анджелис.

Целта на инициативата е набиране на средства в помощ на борбата с глобални проблеми като Ковид-19, промените в климата и крайната бедност.
БТА