Ален Делон
Ален Делон / БТА
Антони и Ален-Фабиен Делон се съюзиха срещу сестра си Анушка, като я обвиняват, че крие информация за здравословното състояние на баща им, съобщи сайтът на в. "Фигаро".

По-големият брат изрази благодарност към Ален-Фабиен, след като публикувана запис от разговори между баща им Ален и Анушка. Сега малкият брат Ален-Фабиен на свой ред подаде жалба срещу Анушка, след като Антони я обвини, че е скрила, че в периода от 2019 г. до 2022 г. са направени пет когнитивни теста на френския актьор в клиника в Швейцария и той не се е справил с нито един от тях.  Според по-големият син това прави Ален Делон, който е на 88 години, "уязвим". 

Антони и Ален-Фабиен изглеждат на едно мнение повече от всякога, коментира "Фигаро". 

На 7 януари Анушка направи разкрития срещу Антони пред телевизионния канал Те Еф1, обвинявайки големия си брат за това, че излага фактите невярно и се държи заплашително. Няколко часа по-късно малкият брат - Ален-Фабиен, публикува в Инстаграм запис на разговор между сестра си и баща им. На свой ред Антони Делон изрази благодарност към Ален-Фабиен в Инстаграм. 

На 9 януари малкият брат подаде жалба срещу сестра си за насилие срещу уязвимо лице. 

Французинът, който покори света: Ален Делон на 88 (СНИМКИ)

Анушка Делон все още не е отговорила официално на отправените й обвинения.

През 2017 г. Ален Делон обяви края на кариерата в киното. Актьорът, който получи инсулт през лятото на 2019 г., се снимал в повече от 90 филма сред които "Роко и неговите братя", "Гепардът", "Басейнът", "Зоро", "Двама мъже в града".
    
На филмовия фестивал в Кан през май 2019 г. Делон беше удостоен с почетна "Златна палма" за цялостната си кариера в киното.
Розалия Благоева/БТА